Het verhaal achter Nelson

Onze educatieve bouwpakketten dagen kinderen uit en halen ze weg achter het scherm. Met alle benodigde materialen, een handleiding en boeiende educatieve content leren kinderen spelenderwijs terwijl ze bouwen.

Kies uit diverse thema's

We hebben een breed scala aan thema's - er is voor ieder wat wils.

Je zoon dochter werkt zelfstandig aan de opdracht, terwijl ouders een handje toesteken om te helpen en het nog leuker te maken.

Ontdek hier de thema's

Bij Nelson geloven we in quality-time tussen de ouder en je kind

Onze bouwpakketten creëren het ideale moment om samen te leren en te bouwen. Terwijl kinderen actief bezig zijn, ontwikkelen ze probleemoplossende vaardigheden, ruimtelijk inzicht en creativiteit. 

Niels en Amelie:
De gezichten achter Nelson

Onze passie voor educatieve creativiteit

Samen met vele andere ouders vinden we het belangrijk om educatieve, technische en creatieve vaardigheden bij kinderen te stimuleren. Het ontwikkelen van een creatie is een leerrijk proces.

We geloven dat de fantasie van kinderen het beste gestimuleerd wordt wanneer opdrachten zo open mogelijk worden gegeven. Tegelijkertijd bieden we begeleiding en educatieve inhoud via een instructieboekje om de nodige ondersteuning te bieden.

Niels | founder

Hey! Ik ben Niels, een 31-jarige gepassioneerde tech-liefhebber. Van jongs af aan was ik gefascineerd door techniek, en na het behalen van mijn master in de elektro-mechanica wist ik dat ik mijn passie wilde delen.

In 2021 ontstond het briljante idee om kinderen op een speelse manier technisch en creatief uit te dagen. En zo werd Nelson geboren in 2023! 

Bij Nelson kan ik mijn technische ziel volledig tot leven brengen. Als de drijvende kracht achter het bedrijf, zorg ik ervoor dat alles op wieltjes loopt en draag ik bij aan de ontwikkeling van nieuwe bouwpakketten.

In mijn vrije tijd ben ik een grote muziekfan én sportliefhebber.

Ontdek hoe Niels jou kan helpen

Amelie | Educational content creator

Na het afronden van mijn studies Bachelor Lager Onderwijs en Master Pedagogische Wetenschappen (Onderwijskunde), proefde ik even van het leven als leerkracht. Maar al snel ontdekte ik dat mijn creativiteit niet genoeg tot uiting kon komen en ging ik op zoek naar een job waar ik dit wel kon doen.

Zo kwam ik bij Nelson terecht als Educational content creator. Hier kan ik samen met Niels én vol enthousiasme educatieve bouwpakketten ontwikkelen die bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen.

Naast mijn werk bij Nelson heb ik nog een andere passie: het ontwerpen van mijn eigen juwelen. Wanneer ik niet aan het werk ben, ben ik aan het sporten, aan het bakken of aan het genieten met vrienden.

Klaar om een bouwpakket te bestellen?